| Author |
Message |
|
| tony |
Posted: Thu Dec 14, 2006 1:13 am |
|
|
|
|
| As dori sa vad opiniile mai multor membrii despre felul cum percep ei viata in sine si rolul fiintei umane in societate. Daca exista viata dupa moarte si felul in care este privit acest aspect. |
|
|
| Back to top |
|
| paul |
Posted: Thu Dec 14, 2006 2:10 pm |
|
|
|
|
astea-s intrebari la care raspunzi asa, in vreo 12 volume, nu pe un forum.
verifica bibliografia ( adica jumate din ce-o scris omenirea,cred ) |
|
|
| Back to top |
|
| tony |
Posted: Mon Jan 22, 2007 4:50 am |
|
|
|
|
| Intradevar asa este .. dar eu vroiam pareri personale ale celor ce sunt membri |
|
|
| Back to top |
|
| tony |
Posted: Mon Jan 22, 2007 5:32 am |
|
|
|
|
Ca parere personala pot scrie ca inca sunt in dubiu asupra ideii "viata dupa moarte". nu prea cred ca exita astfel de transfer. Sunt foarte realist si imi traiesc viata prin constientizarea lucrurilor, situatiilor din jurul meu precum ma dedic rezolvarii problemelor de la inceputul acestora. Am inteles sa iubesc si atat cat ofer mi se ofera. am invatat sa iubesc abslout orce; sa privesc aspecte din cotidian prin prisma iubirii si a intelegerii si am devenit mai calm, si mai constiincios.am invatat sa raman in picioare atunci cand altii se prabusesc, constientizez nevoia de ajutor pe care o cer altii de la mine si nu dau niciodata inapoi. incerc sa traiesc cat mai in prezent fara sa imi fac ganduri prea mari in viitor sau sa traiesc din fasciantii trecute. Cred ca a fi intradevar corect cu tine ma intai de toate joaca un rol important in relatia cu ceilalti .. ofer cat mai mult din dragoste, bunatate si respect acum .. caci maine nu se stie......iubesc si gardul vecinilor masinile din parcare.... si florile chiar cand sunt uscate si mor .. iubesc zilele cu soare la fal ca si pe cele ploioase.. In mai putine cuvinte am reusit sa imi traiesc viata in prezent. Satisfactia mea e atunci cand sunt apreciat pt felul meu de a fi .. la munca . acasa etc . Am ajuns sa imi dau seama ca cei din jur ma apreciaza si mi-ar cere sfatul la un anumit moment.. cea ce inseamna ca inspir incredere. pun atentie mai mult pe persaone si nu obiecte .. .. sentimentele au valori nepretuite pt mine
acestea sunt parerile mele persoanale cum privesc eu viata in general viata mea .. bineinteles sunt mult mai multe si o sa mai postez aici cand o sa reusesc sa ies din valtoarea cotidianului si sa mai reflect asupra unor lucrui bune cum ar fi acest site.
Multi au scris multe despre viata in general si au fost mari scrritori filozofi sau chiar oameni de rand..... din vechi timpuri si pana in prezent .. relevant ... pt mine e sa cunosc mai mult sa vad opiniile altora felul cum interactioneaza cu viata .
daca cumva va pierdeti in ideile mele si nu intelegeti nimic incercati sa prindeti macar esenta.. Gramatica limbii romane e din ce i n ce mai grea pt mine |
|
|
| Back to top |
|
|
|
All times are GMT + 2 Hours
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|