| Author |
Message |
|
| administrator |
Posted: Mon Mar 31, 2008 9:50 am |
|
|
Forum Administrator
|
O altfel de moarte
E doliu... o relatie importanta a luat sfarsit... cineva mi-a spus "uita-ma"... adica "nu mai exist pentru tine"...
Se spune ca moartea e mai dureroasa pentru cel ce o priveste cum vine la altul decat pentru cel ce o traieste...
Incerc sa spun ce simt...nodul in gat...
Usurare? Tacere? Retinere de a expira... sa aud... s-a intamplat ceva... un om important a ales sa nu mai traiasca si pentru mine...
Cu cate astfel de morti nu ne e plina viata?
Ce pot a face cand realitatea se surpa sub ochii mei...cand universuri ce puteau fi refuza sa mai fie?
Sa strig, sa implor, sa cersesc, sa ma autodistrug? Sa ma inchid? Sa alerg pe strazi? Sa plang? Sa iubesc? Totul... nimicul...Totul... sunt egale...
Omul duce cu sine multe... uitarea e sansa sa pentru a exista a doua zi.
Si nodul in gat... pentru ca suntem iar neputinciosi si perplecsi in fata destinului, hotararilor altora, a vietii in general...
Stiu ca incepe o noua viata... cu o mare lipsa... stiu ca creierul va fi buimacit iar sa reseteze tot fara o variabila importanta... va fi tot mai mult un creier naucit... pregatit pentru orice... gata de orice... in final acceptand orice...
Cata similitudine intre moartea unei persoane dragi si pierderea definitiva a unei relatii importante... cata viata ramane de antrenament... pana cand toata sensibilitatea va fi obisnuinta si apatia banala va fi ultima reactie... inca o relatie...
Astept Universul si energiile lui sa puna in mine miscare pentru a face vrerea lui, nu a mea... m-as simti egoist, rau, posesiv, exagerat... sa fac asa cum mi-as fi dorit... cine sunt eu?
Un haiduc parasit... iarasi... condamnat la un nou ciclu de viata si moarte in viata... la iluzia iubirii..." |
_________________ Your Memories Forum administrator
E-mail: contact@yourmemories.ro |
|
| Back to top |
|
|
|
All times are GMT + 2 Hours
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|